Online versie Nederlandstalige proefschrift

Na mijn promotie in november kreeg ik herhaaldelijk de vraag of mijn proefschrift ook in het Nederlands beschikbaar is. Dat was niet zo, maar inmiddels wél.

De Nederlandstalige uitgave is qua opmaak hetzelfde als het origineel, alleen iets minder pagina’s (94 om precies te zijn). Ik heb ervoor gekozen de publicaties van de verschillende studies die ik heb gedaan niet te vertalen, alleen de samenvattingen ervan. In de discussie (die wel is vertaald) wordt ook nog verder ingegaan op de afzonderlijke studies en resultaten, dus behalve een wat technischer verhaal over de studies en analyses mis je weinig 😉

Toch benieuwd naar de volledige publicaties? Die vind je (Engelstalig) in mijn originele proefschrift en/of online (het zijn open-access artikelen).

Wil je graag een paperback exemplaar ontvangen van mijn Nederlandstalige proefschrift? Dat kan! Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Ik zou een minimale donatie van €10 aan stichting TraumaNet enorm waarderen. Met je donatie draag je bij aan de ontwikkeling van dit nieuwe platform. Doneren kan eenvoudig via www.traumanet.org/steun-ons (o.v.v. Anne)

Graag een exemplaar ontvangen maar financieel geen ruimte voor een donatie? Geen probleem, stuur me even een bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *